Kino doma- ako na to?

Pandémia ochorenia COVID-19 už od marca 2020 výrazne zasahuje aj do prevádzky kín na celom svete. Virtuálna kinosála Kina Lumière pod názvom "Online Kino doma" (www.kino-doma.sk) vznikla ako reakcia na túto skutočnosť. 

Napriek tomu, že dlhodobo tvrdíme, že najlepším miestom na plnohodnotné sledovanie filmov je kinosála s veľkým plátnom a výnimočným zvukom a obrazom, mimoriadne situácie si vyžadujú mimoriadne riešenia. Ak nemôže divák prísť do kina, musí ísť kino za divákom. Jedným zo spôsobov, ako môžete podporiť legálne uvádzanie filmov na Slovensku a zároveň vdýchnuť aspoň trochu kyslíka slovenskej kinokultúre, je vyraziť si do kina online - navštíviť Kino Tatran doma, resp. umožniť Kinu Tatran, aby vás spolu s ďalšími fanúšikmi a fanúšičkami dobrých filmov navštívilo u vás doma.

Na rozdiel od VoD služieb, predstavenie začne v presne určený deň a čas ako live stream. “Projekciu” filmu si nemôžete stopnúť, zastaviť, pretočiť ani odložiť na zajtra, ale tak ako v kine ju absolvujete neprerušene v stanovenom čase. Môžete (ale nemusíte) s ďalšími divákmi a diváčkami četovať online - pred, počas i po premietaní. Čet si, samozrejme, môžete deaktivovať a filmu sa venovať nerušene.

Prevádzka virtuálnej kinosály Kino doma:

  • od 28.10.2020

ONLINE Kino doma - ako na to?

  1. Skontrolujte si, či sa bez problémov viete dostať na stránku www.kino-doma.sk.
  2. Overte si (pre istotu) kvalitu svojho internetového pripojenia.
  3. Zakúpte si vstupenku na kinotatran.sk
    Upozornenie: Predstavenie je možné sledovať len na Slovensku, nekupujte si vstupenky, ak ste v zahraničí. Ďakujeme.
  4. Stream je k dispozícii 15 minút pred oficiálnym začiatkom predstavenia:
    a) Na stránke www.kino-doma.sk si kliknite na aktuálne predstavenie/Vstup do kinosály.
    b) Zadajte svoje heslo (heslo = variabilný symbol vašej platby/objednávky voľnej vstupenky na dané predstavenie, nájdete ho v e-maile „Potvrdenie o nákupe vstupeniek").
  5. V prípade, že vám heslo nefunguje, kontaktujte nás na info@kino-doma.sk.
  6. Prajeme vám príjemný filmový zážitok a tešíme sa na Vás v Kine Tatran doma.

Nájdi svoj film